Blogin arkisto

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:209382 kpl

Yhteystiedot

SDP Pöytyä

Kyrön Työväenyhdistys
Ari Hellstén
etunimi.sukunimi57@gmail.com

Yläneen Työväenyhdistys
Tapio Rastas
etunimi.sukunimi@gmail.com

Uutiset

9.12.2021Kyrön Työväenyhdistyksen syyskokousLue lisää »18.12.2020Kyrön Ty:n syyskokous 15.12.-20Lue lisää »27.5.2018Työväentalon kannatusyhdistyksen perustava kokousLue lisää »

Pöytyän valtuuston kokous 7.12.2009

Keskiviikko 9.12.2009 - Pöytyän SDP


Käydyssä keskustelussa valtuutetut olivat aiheellisesti huolestuneita kasvavista lainanhoitokuluista, jotka väistämättä tulevat hoidettaviksi, mikäli kuntaa aiotaan kehittää ja kuntaliitossopimuksissa tehtyjä linjauksia noudattaa. Lähiaikoina valittavan kunnan taloutta tasapainottavan toimikunnan tekemiä ehdotuksia jäätiin odottamaan.

Talousarviota käsiteltäessä eniten keskustelua käytiin kirjan investointi-osan kohdalla. Erityisesti Kyrön päiväkotihanke tuntui olevan Keskustan hampaissa. Keskustavaltuutetun suulla ihmeteltiin sitä, että talousarviota hallituksessa käsiteltäessä oli äänestetty päiväkotihankkeen rahoituksen merkitsemistä suunnitelmakaudelle, mitä muutakaan puheenjohtaja olisi voinut kokouksessa tehdä, kuin äänestyttää?

Keskustelun aikana Keskustan edustajatkin totesivat, että päiväkoti on joskus rakennettava ja palvelut turvattava kuntalaisille, eivätkä olleet varsinaisesti hanketta vastaan (??). Asiassa on aistittavissa kuitenkin jarruttelun makua, koska peruspalveluihin kuuluva lasten päivähoito on kuntalaisille järjestettävää palvelua ja lienee melko sama, onko suunnitelmakauden lopussa velkaa 21 tai 23 miljoonaa. Melko paljon molemmat luvut.
Kyrön alueen päivähoitotilanteessa on todettu, että vaikka yksityisen päiväkodin palveluja lisätään, ei uudisrakennuksen tarve ole poistumassa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini