Blogin arkisto

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:223393 kpl

Yhteystiedot

SDP Pöytyä

Kyrön Työväenyhdistys
Ari Hellstén
etunimi.sukunimi57@gmail.com

Yläneen Työväenyhdistys
Tapio Rastas
etunimi.sukunimi@gmail.com

Uutiset

9.12.2021Kyrön Työväenyhdistyksen syyskokousLue lisää »18.12.2020Kyrön Ty:n syyskokous 15.12.-20Lue lisää »27.5.2018Työväentalon kannatusyhdistyksen perustava kokousLue lisää »

Veroparatiisit

Perjantai 21.9.2012 - Tapio Rastas


Pari viikkoa sitten Turun Sanomissa oli laaja artikkeli veroparatiiseista. Sisältö oli melko masentava - niille ei mahdeta mitään koska mailman päättäjät ja heidän vaalikampanjansa maksaneet ökyrikkaat tarvitsevat paratiiseja.

Ainoaksi keinoksi jäi oikeastaan paratiisien hyödyntäjien moraalinen paheksunta. Mutta mistä sitten tiedämme keitä nämä käyttäjät ovat? Asetan toivoni hakkereihin. He ovat murtaneet jo tiedustelulaitostenkin ovet niin luulisin pankkien murtamisen olevan hakkereille pikku juttu. Tai sitten heidän suunsa on suljettu rahalla ja raiskaussyytteillä.

Mistä muuten kuvittelette sen rahan olevan kotoisin, jota tarjotaan nyt Suomellekin nollaa lähellä olevalla korolla - veroparatiisistako? Jos veroparatiisit lopetetaan, loppuisivatko matalan koron ajat ja asuntovelalliset joutuisivat taas korkoloukkuun.

Ehkä veroparatiisit ovat sittenkin tarpeellisia!

Lue Nikals Herlinin blogi ja Esko Seppäsen kommentti Niklaksen blogiin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini