Blogin arkisto

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:240327 kpl

Yhteystiedot

SDP Pöytyä

Kyrön Työväenyhdistys
Ari Hellstén
etunimi.sukunimi57@gmail.com

Yläneen Työväenyhdistys
Tapio Rastas
etunimi.sukunimi@gmail.com

Uutiset

9.12.2021Kyrön Työväenyhdistyksen syyskokousLue lisää »18.12.2020Kyrön Ty:n syyskokous 15.12.-20Lue lisää »27.5.2018Työväentalon kannatusyhdistyksen perustava kokousLue lisää »

Edistystä päiväkotitilanteessa?

Keskiviikko 28.12.2011 klo 12.32 - Ari Hellstén


Melko tarkkaan vuosi sitten kunnanjohtaja ja kirkkoherra sopivat suullisesti maakaupoista kunnan ja seurakunnan välillä. Kyseessä oli Kyrön seurakuntatalon vieressä olevan maan myyminen kunnalle Kyrön uuden päiväkodin rakennuspaikaksi.

Kaikkien lisäselvitysten, tarkistusten ja tarkistusten lisäselvitysten jälkeen ei päiväkodille ole pystytty parempaakaan paikkaa löytämään. Yritystä hankkeen vastustamiseen ja viivyttämiseen on riittänyt kiitettävästi niin kunnassa kuin seurakunnassakin. Tarve on selvästi väärässä osassa kuntaa. Vastaavalla logiikalla valtuutetun, jonka postiosoite on Kyrössä, olisi tullut vastustaa esim. Yläneen vanhusten palvelutalon rakentamista ja tutkituttaa varmuuden vuoksi esim. Yläneen kunnantalon tms. paikan sopivuutta hankkeelle. Eipä tullut silloin mieleenikään.

Nyt, joulukuussa 2011, kunnanvaltuusto on kuitenkin vahvistanut maakaupan ja kunnanhallitus käynnistänyt alueen kaavamuutoksen. Lisäksi kunnan talousarvioon suunnitelmakaudelle 2013- 2014 on varattu rahat rakentamiseen. Sitkeiden selvittelyvaiheiden ansiosta Kyrön uuden 5-osastoisen päiväkodin ajatellaan valmistuvan 2014, välitön tarve olisi kuitenkin ollut tässä ja nyt.

Ehkä pieni askel on kuitenkin otettu...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini