Blogin arkisto

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:175302 kpl

Yhteystiedot

SDP Pöytyä

Kyrön Työväenyhdistys
Ari Hellstén
etunimi.sukunimi57@gmail.com

Yläneen Työväenyhdistys
Tapio Rastas
etunimi.sukunimi@gmail.com

Uutiset

9.12.2021Kyrön Työväenyhdistyksen syyskokousLue lisää »18.12.2020Kyrön Ty:n syyskokous 15.12.-20Lue lisää »27.5.2018Työväentalon kannatusyhdistyksen perustava kokousLue lisää »

Pöytyän terveystyön kuntayhtymän tiedotustilaisuus

Lauantai 30.1.2010 klo 13:00 - Tapio Rastas


Informaatiotilaisuus oli sinänsä harvinaisuus. En muista, että tällaisia olisi pidetty koskaan aikaisemmin. Tilaisuus oli valaiseva ja käteen jäänyt materiaali oli hyvä. Toivoisin sen tulevan yhtymän sivuille!

Tiedotustarve saattoi myös syntyä muutospaineista, joita palvelurakenneuudistus aiheuttaa. Kuntayhtymän asema terveydenhoitoketjussa muuttuu pakostakin lähivuosien aikana.

Haasteiksi 2010-luvulle mainittiin mm.

  • Palveluverkoston karsiminen
  • Vanhus- ja hoivapalveluiden ulkoistaminen
Kaikki hoitotoimenpiteet kirjataan nyt sähköiseen potilastietojärjestelmään (Effica). Lääkäri voi tutustua potilaan hoitohistoriaan ennen vastaanottoa. Ongelmaksi on tullut kuitenkin tiedon runsaus. Vastaanottoajan puitteissa ei ole aikaa lukea kaikkea potilaasta kertynyttä tietoa mutta aina on kuitenkin aikaa ja resursseja aloittaa "puhtaalta pöydältä" ja tehdä samat tutkimukset uudelleen!

Yhtymän Internet-sivut eivät kerro ketkä toimivat Pöytyän edustajina yhtymävaltuustossa. Pöytyän valtuusto on valinnut seuraavat valtuutetut kaudeksi 2009 - 2012:

Tauno Tuuppa
Jouko Anttila
Pirjo Reide
Anu Tamminen
Toivo Miinalainen
Sirpa Moilanen
Heimo Pohjanpalo
Mari Rintala
Matti Rauhansuu

Yhtymähallitusta johtaa Marianne Raiko. Hallituksen jäsenistä viisi on Pöytyältä ja kolme Aurasta. Yhtymän sivut eivät kerro hallituksen jäsenten nimiä eikä tietoa löydy muualtakaan Internetistä.

Yhtymähallituksen ja -valtuuston pöytäkirjat eivät ole Internetissä luettavissa.

Yhtymän kotisivulla on yhä Yläneen vaakuna vaikka kunta on lakannut olemasta jo toista vuotta sitten.


Kommentit

12.2.2010 8:00  Risto Puustinen

Tietoa on todellakin paljon digitaalisessa muodossa ja sitä potilaan antamalla suostumuksella saa hakea lisää esim.LAS:n ja TYKS:n potilaskertomuksesta. Tiedon runsaus on tietenkin nähtävä positiivisena ongelmana. Negatiivista on se, että myös kansainvälistenkin tutkimusten mukaan atk-järjestelmien käyttöönoton myötä käytettävästä vastaanottojasta aiempaa suuremman osan lääkäri katsoo potilaan sijasta atk-ruutua. Tässä ei auta sekään, että etukäteen voi tutustua hoitohistoriaan ? se on pois edellisen potilaan vastaanottoajasta!

24.2.2011 9:47  cheap coach bags

This site really has a nice and complete information,good work!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini